2012. március 19., hétfő

Egy kristálygyermek üzenete

Miért van szükségük az embereknek a természet gyógyító erejére?

A természet révén valósíthatjuk meg a legtökéletesebb harmóniát. A természetben Isten szeretete és tökéletes rendje nyilvánul meg. A természettel bensőséges társalgásba mélyedve talán eltart egy darabig, amíg megérezzük jelenlétének teljességét, de higgyetek nekem, teljes egészében jelen van. A természet szépsége csodaszerű. Isten tökéletesen elrendezett mennyei jelenlétét hordozza. 
Oly figyelemreméltó, ahogy Isten nekünk adta ezt az ajándékot. Rendelkezésünkre áll, hogy meggyógyítson és csodálhassuk. A legnagyobb szeretettel és az áldottság érzésével kell viszonyulnunk hozzá. Majd amikor a természet érzi szeretetünket, továbbra is megkapjuk tőle a fenntartható élet nagy adományát. A gyógyulás belülről indul; vonatkoztatási pontunknak ezért a mennyei természetből és Istenből áradó erőnek kell lennie, amelyek számomra szinte azonosak. 
A gyógyulás a természetből és a meditációból fakad. A meditáció jelenti a megoldást. A legnagyszerűbb tudás érhető el általa, az egyetemes értelem, amelynek könyvtárából mindannyian kölcsönözhetünk. Ez az értelem mindent megad, amit keresünk. Itt találhatsz rá. Ezért amikor legközelebb a tévé elé ülnél, hogy kikapcsolódj, inkább meditálj, hogy ráhangolódj korlátlan erődre és gyógyító képességeidre. Köszönöm mindnyájatoknak, hogy a vendégeim voltatok!
Szeretettel:
Nicolas M. Tschense 
(Részlet Meg Blackburn Losey: A ma gyermekei c. könyvéből, Édesvíz kiadó 2008)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése